Főoldal - Céginformációk - Szolgáltatások - Elérhetőség - Partnerek

A Data Contact Kft. az alábbi általános szállítási feltételek szerint vállalja számítástechnikai eszközök szállítását ill. számítástechnikai, valamint internetes szolgáltatások nyújtását.

 1. Kifejezések:

  "szállító" - Data Contact Kft.

  "megrendelő" - céges vagy egyéni ügyfél, aki a Data Contact weblapokról közvetlenül, vagy faxon írásban, vagy egyéb módon megrendeli termékeinket és szolgáltatásainkat az alábbiakban részletezett feltételek szerint.

  "termék" vagy "áru" - számítástechnikai rendszerekben felhasználható hardver vagy szoftver eszközök, vagy szolgáltatások

  "szolgáltatás" - hozzáadott érték, mérnöki munka, amit a Data Contact Kft. szakemberei ügyfelei részére előzetes megrendelés, szóbeli megbeszélés vagy szolgáltatási szerződés keretében elvégez

 2. Ajánlat és megrendelés

  1. Ajánlat: A szállító a web oldalán közzétett árakat érvényes árajánlatnak tekinti jelen Általános szállítási feltételekkel együtt. A web oldalon közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk. Ezenfelül a megrendelő kérésére egyedi árajánlatot adunk Az egyedilag kiadott ajánlatok érvényességérol az ajánlat rendelkezik.

  2. Megrendelés: Vásárlóink rendelhetnek weblapon keresztül, faxon vagy írésban. Ajánlatokat weblapon, faxon, telefonon és írásban adunk a körülményeknek megfelelően. Minden megrendelést 2 munkanapon belül részletesen visszaigazolunk. Amennyiben nem kapja meg tolünk a visszaigazolást, úgy azt kérjük haladéktalanul jelezze azt cégünknél. Amennyiben a visszaigazoláson szereplő tételek nem egyeznek a megrendelt eszközökkel úgy azt kérjük legkésőbb 1 munkanpon belül jelezze cégünknél, ezen túlmenően a megrendelés és visszaigazolás szállítási szerzodésnek minősül és annak módosítására nincs lehetoség.

 3. Fizetési feltételek:

  1. Árak: Ahol máshogy nincs jelölve, ott az árak nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az ajánlati árakat az ajánlaton feltüntetett HUF/US$ árfolyammal kalkuláljuk. Amennyiben az árfolyam ettol eltér az áruteljesítés napján, úgy az ár a OTP Bank deviza eladási árfolyamának megfeleloen módosul. Az esetlegesen dollárban visszaigazolt áruk magyar forint ára szintén az áruteljesítés napján érvényes OTP Bank deviza eladási árfolyama alapján képzodik.

  2. Árkedvezmények: Általában árainkból a következő esetekben tudunk kedvezményt biztosítani: törzsvásárlói kedvezmény, üzletszerzoi ill. viszonteladói kedvezmény, mennyiségi kedvezmény. Akciós árainkból általában további kedvezményt nem tudunk nyújtani. Kérdés esetén kérjünk érdeklodjön emailben a bencsath+aszf@dc.hu címen vagy hívja az On-Line Értékesítő Csapatunkat a +36 30 9902317 számon.

  3. Fizetési mód:

   1. Banki átutalás:

    Általában szállítást megeloző banki átutalást tudunk elfogadni. Ügyfélmenedzsere értesíti Önt, amint az áru megérkezett telephelyünkre és kiállítja a számlát. A banki átutalás számlánkra történő megérkeztével a kiszállítást és az esetleges helyszíni installálást a rendelésnek megfelelően elvégezzük. Az előutalásról előlegszámlát adunk.

    Törzsvásárlóink esetében lehetőség van halasztott banki átutalásra, ekkor az áruteljesítést követően állítjuk ki a számlát. A fizetési határidő ekkor előzetes megállapodás tárgya, általában 8 banki nap. Cégünk fenntartja a jogot, hogy késedelmes fizetés esetén a további fizetési feltételeken - a megrendelő egyideju értesítésével - változtasson.

    A Data Contact Kft. számlaszáma:
    Erste Bank
    11600006-00000000-33364764

    Kérdés esetén kérjünk érdeklodjön emailben a info@dc.hu címen vagy hívja az On-Line Értékesítő Csapatunkat a +36 1 424 8355 számon.

   2. Készpénzfizetés:

    Egyéni vásárlóinknak lehetősége van az áruátvételkor, vagy a kiszállítást megelőzően készpénzzel is fizetni a Data Contact Kft. telephelyén.

    Kérdés esetén kérjünk érdeklodjön emailben a info@dc.hu címen vagy hívja az On-Line Értékesíto Csapatunkat a +36 1 424 8355 számon.

   3. Lízing vagy bérlet

    2 000 000 Ft feletti rendelési érték esetén lehetőség van lízing vagy bérleti konstrukcióra. Ez esetben a megrendelendő árukra finanszírozó harmadik fél (bank) ad ajánlatot a vevő által megadott futamidőre és kezdőrészlettel. A szállítási szerződés a finanszírozó bank és a megrendelő között jön létre, a műszaki támogatást és garanciát a Data Contact Kft. biztosítja.

    Kérdés esetén kérjünk érdeklodjön emailben a info@dc.hu címen vagy hívja az On-Line Értékesíto Csapatunkat a +36 1 424 8355 számon.

 4. Szállítás és Tulajdonjog

  1. Kiszállítás: A szállított eszközöket a szállító a megrendelt kiszállítási és beüzemelési opciókkal adja át. Vidékre telepített gépek esetén a Vállalkozó mindenkor érvényes kilométerdíját (jelenleg 80,- Ft/km) külön felszámítja (az ajánlaton és a Visszaigazoláson feltüntetjük)

  2. Beüzemelés: A szállított gépek beüzemelését a rendeléskor a megrendelő által választott opciók alapján vállaljuk.

  3. Szállítási határido: A megrendelt számítógépeket és berendezéseket általában a megrendeléstől számított 3-4 héten belül szállítjuk, a szállítási határidő tájékoztató jellegű, garantált szállítási időt külön szerződés keretében vállalunk. Sürgős esetekre kis mennyiségű gépet raktáron is tartunk.

  4. Az áruk ellenértékének teljes kifizetésééig azok a szállító (Data Contact Kft.) tulajdonát képezik.

 5. Garancia és szerviztámogatás

  1. Termékgaranciák: A Data Contact Kft. az általa szállított gépekre és berendezésekre az alábbiak szerint vállal hardver javítási garanciát. A korábban (2000.január előtt) szállított gépekre a szállításkori garanciális feltételek érvényesek.

   A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a garanciális kötelezettség nem áll fenn, minden garancián kívül eso munkáért a hivatalos szerviz munkaóra-díjat számítjuk fel.

  2. Külön megállapodás hiányában az árban bennfoglalva a következo garanciális szolgáltatásokat nyújtjuk:

   Asztali gépek: 1 év helyszíni garancia két munkanapon belüli megjelenéssel. A megjelenést a du. 14.00 óráig bejelentett hibák esetén vállaljuk.

   Egyes szerver gépek: 3 év helyszíni garancia következő munkanapi helyszíni megjelenéssel. A következő munkanapi megjelenést a du. 14.00 óráig bejelentett hibák esetén vállaljuk.

   Notebook gépek: 1 év helyszíni garancia következő munkanapi helyszíni megjelenéssel. A következő munkanapi megjelenést a du. 14.00 óráig bejelentett hibák esetén vállaljuk.

  3. Egyéb gyártmányú termékek esetében a gyártó által vállalt garanciát továbbítjuk, akkor is, ha az gépbe beépítésre került.

  4. A helyszíni garancia végfelhasználó vásárló felé érvényes, viszonteladóink felé a garancia telephelyünkön érvényesíthető.

  5. Szerviz: Az asztali és szerver gépek, valamint a notebookok szervizelését országszerte központi szervizünk által kiképzett szakemberei látják el a vállalt határidőkön belül, teljes alkatrészbázissal.

  6. Extra szolgáltatások: A fentiektől eltérő garanciális szervizszolgáltatás szerződésben rögzítendő. Külön megállapodás szerint lehetoség van gyorsított megjelenési ideju szervizszolgáltatás biztosítására akár heti 7 napon 24 órás ügyelettel. Kérjük hívja munkatársainkat. A szoftver és konfigurációs garanciák szerződésfüggőek.

 6. Korlátolt felelősség

  A fenti szállítási és garanciális szerviz megjelenési határidők tájékoztató jellegűek. A szállító mindent elkövet a határidők betartása érdekében azonban az esetleges késésbol eredő, a megrendelő által elszenvedett közvetlen vagy közvetett károkért felelosséget nem vállal. Garantált határidoket a szállító külön szerződés keretében tud vállalni.

 7. Vis Major

  A szállító nem vállal felelosséget a fenti pontok nem teljesítéséért, amennyiben az akadályoztatás külső, a szállító által nem befolyásolható ok miatt következett be.

 8. Vitás eset

  A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére úgy választottbíróságot vagy biróság fennhatóságát kötik ki.